Kaupallinen metsästys ja riistatarhaus, 15.6.2018

Riistanhoidon lehtori Teemu Keränen Ruukin maaseutuopistosta luennoi Vimpelin Sääksjärvellä 15.6. perjantaina aiheena kaupallinen metsästys ja riistatarhaus.

Kaupallinen metsästys ja riistatarhaus tarjoavat hienoja mahdollisuuksia. Erätalous on yksi Suomen kasvualoista, jossa on potentiaalia myös vientiin. Väite pitää paikkansa ja perustuu muun muassa Ruralia-instituutin toukokuussa 2018 valmistuneeseen raporttiin. Uudentyyppinen, riistatalouteen perustuva yrittäjyys ja kasvu ovat mahdollisia maaseudulla!

Kaupallisen metsästyksen ja riistatarhauksen mahdollisuuksista pääsee nyt kuulemaan Vimpelin Sääksjärvellä pidettävässä luennossa, jossa puhujaksi saapuu riista-alan asiantuntija Teemu Keränen. Teemu opettaa Ruukin maaseutuopiston riistalinjalla. Hänen luentonsa keskittyy etenkin kaupallisen metsästyksen mahdollisuuksiin. Riistalinjalta valmistuu riista-alan ammattilaisia muun muassa metsästysoppaiksi, riistanhoitajiksi ja riistayrittäjiksi. Luento on avoin kaikille. Osallistuminen on maksutonta. Luennon jälkeen avointa keskustelua.

Luento järjestetään Sääksjärven Nuorisoseurantalolla osoitteessa Sääksjärventie 487, 62880 Sääksvesi, alkaen klo 17.00.
Teemu Keränen.