Petri Parvinen 15.6.2017

Tehoa ja inspiraatiota myyntiin & markkinointiin

Voiko liiketoiminnassa saada helpommalla enemmän? Miten kasvatat liiketoimintaasi ilman, että revit sen omasta selkänahastasi?

Luennon aiheena on liiketoiminnan kasvattaminen sekä myynti- ja markkinointihenkisyys. Luennoimassa on arvostettu kouluttaja Petri Parvinen, joka toimii Helsingin yliopistossa ja Aalto-yliopistossa myynnin johtamisen professorina. Parvinen kertoo yritysesimerkein varustettuna yritysten kasvattamisesta projekti-, tuote-, palvelu- ja ratkaisubisneksessä. Parvinen on työskennellyt yli 150 organisaation parissa ja toiminut yrittäjänä, myyjänä ja konsulttina Suomessa, Ruotsissa ja Iso-Britanniassa. Hän on osakkaana useissa yrityksissä ja toiminut muun muassa riskisijoittana. Luento on kaikille avoin. Luennon jälkeen halukkailla on mahdollisuus osallistua maksulliseen työpajaan klo 18–19.30, jossa pureudutaan kunkin organisaation ajankohtaiseen haasteeseen. Työpajaan on ilmoittautuminen. Työpaja-valmennuksen hinta on 100 e/henkilö, mutta maksat vain, jos olet tyytyväinen saamaasi antiin.

Työpajaan ilmoittautuminen 8.6. mennessä: sari.kujala@japo.fi ja kirjoita samalla sähköpostiin yhdellä lauseella organisaatiosi kuumin tämänhetkinen kysymys, johon haet vastausta.

Lisätietoja puhujasta täältä.

Aika: torstai 15.6. klo 16.00-17.45 (klo 15.30 alkaen kahvitus), kaikille avoimen ja ilmaisen luennon jälkeen maksullinen työpaja klo 18.00-19.30 (hinta 100€/hlö, mutta maksat vain, jos olet tyytyväinen)
Paikka: Itäkylän nuorisoseura, Luomalantie 17 (Lappajärvi)