Megatrendit ja maaseudun hyvä tulevaisuus, 20.11.2018

Mitä tulevaisuuden megatrendit ovat ja miten ne näyttäytyvät meillä maaseudulla?  Tule kuuntelemaan tulevaisuuden megatrendeistä Elina Hiltusen luotsaamana, Itäkylän Nuorisoseuralle 20.11. klo 16.30 alkaen. Aloitamme kahvituksella. Luento on kaikille avoin ja osallistujille maksuton.

Futuristi Elina Hiltunen on koulutukseltaan kemian diplomi-insinööri ja kauppatieteiden tohtori. Hän on erikoistunut tulevaisuuden ennakointiin, muun muassa teknologia- ja kuluttajatrendeihin sekä heikkoihin signaaleihin, joiden parissa hän on tehnyt työtä vuodesta 1998 alkaen. Hiltunen väitteli vuonna 2010 Aalto yliopiston kauppakorkeakoululle aiheesta ”Heikot signaalit organisaation tulevaisuusoppimisessa”.

Luennossa Elina Hiltunen käy läpi kymmenen megatrendiä ja erilaisia pienempiä kuluttaja- ja teknologiatrendejä. Tarkoituksena on avata osallistujien silmät tapahtuville muutoksille tulevaisuudessamme ja inspiroida kuulijoita pohtimaan sitä, miten näihin muutoksiin voisi reagoida niin, että ne lisäisivät maaseudun elinvoimaisuutta.


Elina Hiltunen